tastethis

Alla inlägg den 26 maj 2011

Av Louise - 26 maj 2011 20:22

Sitter och pratar i telefon med gullegrisen på bilden nu. Hihi.

Av Louise - 26 maj 2011 19:21

You're so beautiful 
But that's not why I love you 
I'm not sure you know 
That the reason I love you is you

 

Av Louise - 26 maj 2011 18:26

Nu är jag hemma för dagen och jag kan säga att det är en väldigt trött Louise som kommit hem. Sov hela vägen hem från Oxelösund. Tills daddy ringde.. då var jag arg. Har iallafall haft en skaplig dag! Vårat lag vann inte, men det gjorde ju inget, för vi behandlas som 10 åringar så alla fick pris! Det är kul. Nu måste jag plugga lite och höra med mina classmates hur dagen har varit för dom i skolan. Saknar dom nästan! Dessutom måste jag planera morgondagen. Ska ju träffa Astrid och Johan. Hihi, puss och kram!


      

Här har ni mitt fina lag och jag! Alice, Adrian och Martin. Vi kämpade på rätt bra tycker jag! Tror att jag skrämde Adrian och Alice lite hehe.. när vi var inne i en bana som kallas "spökhuset", kastade jag mig i Adrians famn för att jag blev så rädd.. hehe. (Innan det hade jag sagt att jag inte var rädd för något, men det är en annan historia..) :P




Av Louise - 26 maj 2011 11:00

 

Köpte denna tidning idag. Dels för att jag älskar att läsa SOLO och jag hade hört mycket om detta nummer. Då fick man ju alltså en bikini med i numret. Eftersom det var ONE SIZE så förväntade jag mig ingen superbikini.


Det är absolut inget fel på den men.. jag som har lite bredare höfter trivs inte alls i den. Som man ser på bilden så visar ju Kenza lite hud på sidorna? Jag visar ungefär dubbelt så mycket! Tror inte att jag skulle trivas med att vandra runt så på stranden. Dessutom är överdelen superliten och jätte genomskinlig och tunt tyg. Jag kommer drömma mardrömmar om att gå runt i den här bikinin. Så om någon vill ha den, (någon med zero kroppskomplex) så är det bara att säga till! Har den rosa färgen. 

Av Louise - 26 maj 2011 10:00

Hej! Nu sitter jag på bussen påväg till Boda Borg med min såkallade friendsgrupp (kompisstödjare, ja jag är snäll flicka som hatar mobbning, bli inte förvånad). Blir en heldag där med massor roliga aktiviteter.. tar med mig kameran och får se om vi lyckas fastna på någon bild. :) Ha en bra dag! Kram Louise

 

Av Louise - 26 maj 2011 07:03


Nu fucking drar vi! Hihi. Eller först prov. Wish me luck! :P

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards