tastethis

Alla inlägg den 17 september 2011

Av Louise - 17 september 2011 14:38

Nu ska jag sätta igång och städa. Dammsuga nedervåningen och ta hand om disken i köket, så får man en 100 lapp ikväll. Det är helt okej sisådär. Har nyss duschat också.. måste väl ta och laga någon slags lunch också förstås. Här har ni lite webcambilder, det är allt jag kan erbjuda just nu. Puss!


     

Av Louise - 17 september 2011 14:02
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

-

Av Louise - 17 september 2011 12:57

"To be nobody but yourself, in a world which


is doing it best night and day to make you like

everybody else, means to fight the hardest

battle which any human being can fight, and

never stop fighting" - E.E Cummings



weit  

Av Louise - 17 september 2011 10:43

Oj vad svårt! Vet många ställen som jag skulle vilja åka till. Men jag minns i åttan, då hade vi en uppgift i engelskan. Vi skulle skriva en uppsats om att vi skulle åka till USA.


Jag skrev att jag åkte med min syster (hon älskar att resa, och vi har alltid rest tillsammans. Även om vi åker med våra föräldrar så blir det mer som om hon och jag reser. Vi har haft eget hotellrum så länge jag kan minnas och brukar göra det mesta tillsammans. Dessutom är hon en sån som kan det här med resor och alltid har superkoll på allt!) och vi åkte till Miami, San Fransisco osv. Vi var borta i 3 veckor tror jag. Det skulle verkligen vara en upplevelse att åka till USA! Både hinna med att sola, bada, shoppa och se lite av landet. Det skulle vara min drömresa och det är en resa jag har bestämt mig för att göra någon gång i livet!


 

Miami

Av Louise - 17 september 2011 10:29

Nu har jag vaknat.. har även hunnit med frukost med mina päron + lite snack. Nu ska dom snart åka till landet och lämnar mig o syrran ensamma, woopwoop. Ska fixa lite smått under dagen, sen ikväll blir det att träffa mina tjejer! Aaaah jag älskart. Vi hörs senare, puss

 

Sitter o myser i min morgonrock! Thihi

Av Louise - 17 september 2011 00:13

Tju mina fina läsare!


Idag har statistiken höjts något enormt, någon som har en aning om varför? Länk eller så? Men men. Jag gillar.


Oscar har nyss dragit, han skulle ut och träffa kompisar. Men jag får stanna inne då mamma och pappa vill sova, haha yes.. kul. Filmen, Apornas Planet, var så sjukt grym. Den var verkligen en topp 10 film. Riktigt gripande och spännande. Efter bion träffade jag på en hel del folk på stan medan vi väntade på bussen. Sen åkte vi hem till mig. Har chillat ett tag. Men nu har han åkt som sagt. Vet inte vad jag ska hitta på nu. Film? Eller något. Vi hörs, puss!


Bild från häromdagen  

Ovido - Quiz & Flashcards