tastethis

Alla inlägg den 7 juni 2011

Av Louise - 7 juni 2011 22:07

För dom som inte vet är Årets Munk en heldag vi har med skolan då varje klass har arrangerat en teater på 5-10 minuter. Vi ska ha Romeo & Julia på rim. + lite dans.


Min kompis Carolina skulle ha spelat Julia. Idag var hon sjuk. Jag var reserv. Trodde verkligen aldrig att detta skulle hända, men jo, nu jävlar ska jag spela Julia. Det är imorgon!!!! Hur ska jag kunna lära mig alla repliker? Kill-me.

Av Louise - 7 juni 2011 21:51

Hej på er! Blev jobb idag, sen drog jag hem till Johanna och mötte upp henne, Fredrika och Malin. Vi drog ut med hunden, sen åkte vi in till stan. Käkade kebab, sen åkte vi till vattenfestivalen. Lämnade in väskor och allt, och efter 10 minuter på vattenkrigsområdet var man genomblöt! Helt jävla sjukt. Haha, men det var kul. Efter ett tag kom Jonas och hängde med mig också. Vi gjorde lite allt möjligt, fick dels prata lite med Jessica, Rodney och Christian från Big Brother. Cooooolt.. alla var kändiskåta liksom. Haha, sen någon gång vid 6 drog tjejerna hem och då satt jag och Jonas i rese och bara snacka i några timmar, medan regnet och åskan pågick för fullt. Lite läskigt sådär! 


 

Jag, BB-Jessica och Fredrika :)

Ovido - Quiz & Flashcards