tastethis

Alla inlägg den 9 juni 2011

Av Louise - 9 juni 2011 23:07

Tja! Ringde några killar i klassen och vi bestämde för att åka och käka pizza tillsammans. Så jag, Richard, Hampus, Victor och Henke drog och åt det i Johannelund. Sen åkte vi till Johannelundsbadet och hänge lite, "övningskörde" lite, som min kära vän Hampus kallar det hihi. Alltså körde jag lite moppe.. olagligt. Men under kontroll ;) Sedan blev det Donken också, för Victor ville inte ha pizza. Kom precis hem nyss. Sitter här och myser i min OnePiece, (vill bo i den). Ska nog se en film och sedan sova. Gr8! Puss.

 Victor, jag och Henke ♥

Av Louise - 9 juni 2011 16:03

Vad ska ni göra på skolavslutningen? Själv har jag tvekat lite fram och tillbaka, (borde jag hänga med klassen eller bara göra det jag känner för osv) men nu har jag bestämt mig. Ska först på tjejmiddag hemma hos Fredrika med några fler fina brudar, sen drar vi vidare på fest. Blir nog en trevlig kväll! Tycker lite synd om mina föräldrar som jobbar dagen efter, dessutom är det pappas födelsedag dagen efter. Stackarn.. 

 Här har ni en bild från förra året. Då spenderade jag avslutningen med Nicole!

Av Louise - 9 juni 2011 15:08

Hej! Hur mår ni? Själv mår jag kalasbra. Kom hem från skolan ett tag, helt jävla genomsvettig efter att ha suttit i aulan i massor timmar. Men Årets Munk gick bra för min del, dock vann vi inte, men det hade jag inte förväntat mig. Juryn var dålig och jag tyckte inte att det bästa bidraget vann, men så kan det va.


Vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. har fått hem mitt bankkort, så jag är lite sugen på att inviga det! Men jag får se. Puss!

 

Ovido - Quiz & Flashcards