tastethis

Alla inlägg den 8 juni 2011

Av Louise - 8 juni 2011 22:22

Ikväll har jag spelat teater för föräldrar, familjer osv.. det gick relativt bra, tappade bara bort mig på en replik och det var nog nästan ingen som märkte. Annars gick det bra! Kör imorgon också, för hela skolan.. oh herrejösses.


Men visst, jag har väl lite scenskräck (svettas, hjärtat bankar, knänen viker sig..) men ändå så tycker jag att det är jävligt kul att bjuda på sig själv. För hur kul skulle livet vara om alla skulle vara tysta, stela och tråkiga? Nej, ska jag göra något, så kör jag hellre fullt ut! Vilket jag gjorde ikväll. Hoppas folk uppskattade det! Nu sitter jag här i min OnePiece (grymt skön, ni får en bild någon dag) och ska snart hoppa in i duschen. Sen ska jag sova och ladda inför imorgon. Kram på er! ♥

IIdag fick mina glasögon vara med. Det är inte ofta det händer.. dock är den här bilden typ mer än 1 år gammal! Hehe

Av Louise - 8 juni 2011 17:05

Hej på er! Skola idag, mycket slappt. På eftermiddagen stannade jag kvar och gjorde klart min OnePiece! Svart och snygg, passande till sommaren.. haha nej men den blev jättebra! Sedan mötte jag upp Johanna, Fredrika, Malin och Amanda på bussen. Gick på stan en sväng, skulle kollat på NickySthlm (dancebattle o grejer) men jag va tvungen att dra. Jag och Fedde hann iallafall med en glass på bosses! Love. Fina tjejorna kommer och kollar på mig ikväll också, teater. Ska fixa mig nu, locka håret o lite. Puss! 


 Bild på mig och Fredrika från Tyskland ♥

Ovido - Quiz & Flashcards