tastethis

Alla inlägg den 22 juni 2011

Av Louise - 22 juni 2011 20:57

Vet att jag uppdaterar jättedåligt idag men jag har varken orken eller inspirationen.. ligger iallafall och kollar på 90210. Ha det bäst! 


Jag saknar din närhet

Bild från förra veckan

Av Louise - 22 juni 2011 15:23

Hej! Idag är jag suuupertrött. Var ett mirakel att jag kom upp från sängen imorse.. mopedkurs och så, sen var jag på banken. Först springa till Nordea i regnet, bara för att få höra att jag skulle gå till Handelsbanken. Fixat allt som behövdes iallafall. Fint att jag sprang runt inne på banken i mjukisbrallor! Fick lite blickar. Nu har jag lagat mat och ska städa/nörda 90210! Hihi. Puss


Blev lite kreativ igårkväll när jag inte kunde sova. Bilden är fotad av mig förra sommaren och redigerade den gjorde jag igårkväll. Fint tycker jag!

Av Louise - 22 juni 2011 01:31

Så frustrerande det är att inte kunna sova alltså. Har kollat på flera avsnitt av 90210 (är inne på andra säsongen redan, hjälp?) legat i sängen och pratat med random nattugglor på fb. Nu vet jag inte vad jag ska göra.


Kan berätta lite om min dag kanske? Kom ju till Johanna ungefär vid 3 och då gick vi hem till Simon. Körde lite tv-spel, snackade och tog det lugnt. Sen kom Stoffe och då drog vi till Ekholmen, käkade lite. Sen tillbaka hem till Simon, tills han dissade oss för att dra på fest. Mmm.. då gick vi hem till Stoffe, chillade där ett tag. Sen drog vi till slussen och satt ett tag. Lovade pappa att vara hemma skapligt, vilket jag också var! Duktig chey.


Imorgon är det mopedkurs, (kommer försova mig, for sure) och efter det ska jag fixa lite ärenden på banken och köpa lite smågrejer. Sen måste jag nog hem och städa mitt rum. Det börjar bli äckligt!! Nu vet ni. Många pussar! 

Ovido - Quiz & Flashcards