tastethis

Alla inlägg under juli 2011

Av Louise - 27 juli 2011 19:14

Hej! Jag är nog världens sämsta bloggare, jag vet det. Men dagarna är korta och nätterna är ännu kortare, herregud. Nu är jag iallafall hemma, och planerar att sova hemma inatt också, gud vad skönt. Det var länge sen känns det som? Haha, ett par dagar iallafall. Skulle egentligen hängt med mina vänner på någon grillkväll, men helt ärligt så orkar jag inte det. Blir att cykla och äta ute på restaurang med mina föräldrar istället! Har inte träffat dom mycket alls, så det blir säkert mysigt.


Imorgon ska jag jobba i Gamla Linköping, det var också ett tag sedan så det blir najs! Sen på kvällen blir det nog fiesta, oooh I like it. Lever verkligen livet just nu med mina älskade vänner. Dom är så jävla bäst!!! Ni anar verkligen inte. Finns inga som man kan ha så kul med och samtidigt va sig själv till 100%. Speciellt Jessica, Maja & Fedde. NI ÄR AWESOME! ♥


 Bild från idag när vi va och bada i slussen. (Jag va mobilvaktare!)

Av Louise - 27 juli 2011 14:45

Hej på er! Sitter i Majas kök just nu och har nyss ätit nudlar med henne. Mycket gött! Kom förresten precis hit, sov hos M inatt.. japp, åkte dit igårkväll och vi såg på film och lite, sen drog jag precis hit. Har mina grejer och allt här, så ska ta en dusch nu, sen får vi se vad som händer. Ryktas om att det är massor folk i Slussen och badar som vill att vi ska komma dit, vi kanske drar dit. Vi hörs!

Min fina vän Astrid som åker idag och jag får inte träffa henne på cirkus två veckor.. kul. Ha det bäst gumman, älskar dig :)

Av Louise - 26 juli 2011 17:13

Hej hej hej!!! Nu är jag hemma och ska duscha. Kom hem till ett tomt hus, fick nyss höra att mina föräldrar är på landet och kommer hem imornkväll, jaha.. tack för att man får veta saker typ. Sen sa dom "saknar du oss?" också, bara för att retas, haha. 


Mina kära vänner M & J är ute och går femman nu, alltså spåret, motionerar??? What. Själv åt jag chips det första jag gjorde imorse, men jag mår bra ändå! Hejdå, ha de bäst. Pussar


Jag på bion häromdagen. Snygga 3D brills!

Av Louise - 26 juli 2011 14:57

Godmorgon. Sitter här hemma hos Maja med henne & Jess och har nyss ätit frukost, så pass, klockan 3? Haha! Blir ju lätt så när ingen väcker oss, att vi sover länge. Jag hade snart tänkt dra mig hemåt för att fixa lite saker, senare ska jag träffa Måns som kommer hem idag, tror jag.


Igårkväll hamnade vi efter en god middag hemma hos Jacob med honom, Emil, Anton, Viktor och fegge. Kom hem skapligt tidigt och somnade runt 3, duktiga tjejer. Hehe! Nae men vi hörs väl senare, puss

  

Hittade den här fina bilden på  Fedde & Maja! Hihi, men Maja vet inget, så schh..

Av Louise - 25 juli 2011 14:41

Åkte nyss och mötte upp Jess, Maja & Jeppe! Mycket mysiga människor. Ska bara städa mitt rum nu som jag lovat och sedan blir det att dra tillbaka till Maja. Blir en härlig myskväll där, eller blir det fest? Vi får helt enkelt se, men cp tjejerna har inte sovit något inatt så dom är nog inte så pepp på det sistnämnda. Ha det!


Bild från Götet, puss alla fina läsare! 

Av Louise - 25 juli 2011 14:15



Detta är min nuvarande bakgrundsbild på datorn... vad säger ni om det? Hihi ååååh så jävla snygga. Mums!  

Av Louise - 25 juli 2011 12:36

Godmorgon! Jag har nyss stigit upp ur sängen. Lite sent sådär kan man tycka, hehe. Planerna för dagen är heeelt oklara. Men det är sådant som dyker upp. Måste iallafall packa upp väskan från Gothia.. har inte hunnit göra det än. 


Förövrigt så blåser det något idiotiskt ute och jag gillar det inte!! Måste städa nu. Måste. (Kommer inte göra det ändå, bara så ni vet liksom..) Men vi får höras senare, pussar

Woho, kul tjej! Bilden är tagen i Göteborg  

Av Louise - 25 juli 2011 01:11

Hej.. sitter en illamående tjej här i pyjamas och försöker svälja spyan. Vet inte vad det är, kanske blandningen av för mycket mat, popcorn & snacks, men jag mår iallafall väldigt illa. Spyr snart. Helt seriöst. Ska lägga mig i sängen och fortsätta svälja och dricka vatten! 


Sista Harry Potter var förövrigt en grymt bra film. Rysningar alltså. Sen att Jess och jag hade privatvisning (ensamma i biosalongen) var ju inte helt fel heller. Blev hämtade av pappsi och vi lämnade av J hos Maja. Nu ska jag se något avsnitt av PLL och sedan sova. Ha det bäst, puss!


Jag med vårt käk. Åt inga popcorn.. bra jobbat där! Fina lilla Jessica!Mums.. J i dom alldeles för fina 3D glasögonen. Skrev jag det förresten? Att vi såg 3D? Ah, inte för att det är alltför många effekter men, hehe. Jag & J satt och försökte ta på grejerna som kom emot oss - mogna tjejer ;)

Ovido - Quiz & Flashcards