tastethis

Alla inlägg under juli 2011

Av Louise - 10 juli 2011 11:15

Hej. Jag är hemma nu.. dock har jag in  gen lust alls att blogga. Jag ska jobba i eftermiddag, sen är jag suuupertrött också, kom hem ca kl 3 inatt. Då slocknade jag direkt. Vi hörs väl senare

Mina 3 hjärtan - Vänner, familj, kärlek ♥

Av Louise - 7 juli 2011 15:45

Hur e Santorini? Jo det e bra. Forutom att jag e nagot brand och har last tre av mina bocker. Bara 2 kvar, hoppas de racker. Igar akte vi bil runt hela Santorini, gick ganska bra. Slutade dock med solsting och ajaj. Men nu mar jag bra! Ska ivag och handla nu... vi hors! Aker hem pa lordag, kanns ganska skont. Saknar mina fina vanner ♥

Av Louise - 5 juli 2011 17:13


Fick idag hora att varat hotell har storsta poolen pa on. Hahaha, visst den e vel typ 20 x 10 m, men det e ju liksom inget jemfort med hotellen jag bott pa innan. Men dom e vel inte sa mycket for pool ner dom har ett helt fint hav precis brevid. (Som forovrigt e awesome) 

Av Louise - 5 juli 2011 17:00

Tjena! Sitter i lobbyn pa hotellet her pa Santorini. Klockan e straxt efter 6 och jag har precis duschat. Blev att dra in tidigt fran solen idag, da jag har brent mitt ansikte nagot forjevligt. Det svider och har sig! Annars e det bra. Men aj aj aj.. kommer inte bli mycket sovande inatt kanner jag!


Imorgon har vi hyrt en bil, en Mini Cooper och med hjelp av den ska vi aka omkring och utforska on. Ska bland annat till Red Beach (en fin strand med roda klippor), sen ska vi till "huvudstaven" Fira, der vill vi aka asna (donkey). Haha, dom har sa att man kan gora det der, skulle vara kul att prova pa. Sen ska vi even till Oia, staden som e beromd for sin soldnedgong. Det ska bli spennande att se. So lite turistande imoorgon alltsa. 


Nu ska jag springa upp till mitt o syrrans rum for lite fix och mysig fordrink. Tror jag horde nagot om att vi skulle spela kort ocksa, mysigt. Vid halv 8 ska vi mota upp mamma och pappa for lite kek, tror det blir italienskt ikvell.


Puss & kram alla fina ♥

Av Louise - 3 juli 2011 14:47

Hej po er! Nu blir det lite cp svenska do grekerna inte har alla bokstever. Men jag tenkte bara sega att vi har det bra her po Santorini. Det e jettefint! Har hengt vid poolen hela dagen och bara solat. E veldigt brun/lite rod. Men det blir sekert bra! Hoppas att Sverige e fint (hort att de regnat, mohaha). Kanske blir lite mer uppdatering i veckan, do internet e gratis her i lobbyn. Ska snart upp och duscha nu, sen ska vi ha fordrink & sen blir det nogon fin restaurang vid stranden. Puss

Her e en bild po vorat hotell. Forst herlig pool och sen direkt till havet!!! ♥     

Av Louise - 1 juli 2011 23:42

Hey guys. Hemma från John nu. Vi drog med oss Johanna också och de kom massor folk till John. Blev lite altanhäng, dansande och bara allmänt chillande. Sen fick jag ju för mig att laga mat också (som alltid, jag är typ som en mamma haha) så då blev de lite nudlar på kvällskvisten..


Nu är jag hemma och fixar de sista för imorgon. Vi ska ju åka ganska tidigt imorgonbitti, men vårt flyg går inte förrän på eftermiddagen från Arlanda. Jag är faktiskt ganska pepp nu. Dock kommer jag sakna vännerna jättemycket. Hoppas ni får en jättebra vecka här hemma i Sverige. Pussar på er!!!!



Lagom pepp! Santorini, here I come!

Av Louise - 1 juli 2011 18:49

Hej på er! Jag är nu hemkommen från staden. Drog till stan och tog en fika med (saknade) Magda & Jessica. Fina brudar! Nu ska jag packa lite snabbt hade jag tänkt och sen ska vi åka till John där även Jesper befinner sig. Blir nog trevligt, men inte alltför sent för min del då jag ska åka ganska skapligt imorgon. Ha det bäst, puss!



Älskar att jag ser ut som typ Musse Pigg på den här bilden! Eller hur Johanna?  

-

Av Louise - 1 juli 2011 13:46



I would have given you all of my heart 

  
But there's someone who's torn it apart 

Ovido - Quiz & Flashcards