tastethis

Alla inlägg under augusti 2011

Av Louise - 19 augusti 2011 20:21

Godkväll!


Fredag och det är ju bara underbart. Har varit en rätt rolig dag i skolan ändå, träffat många nya lärare. Det känns som om jag har gått i klassen i mycket mer än bara två dagar! Det är jättekul! Alla är jättesnälla och så och jag tror att jag kommer trivas jättebra. 


Jag tror dock att vädergudarna inte är på lika bra humör som jag idag, för det har öst ner med regn nästan hela dagen. Helt sjuuukt! Därför blev partajandet lite halvt inställt. Skulle hängt med samma bruds som förra helgen, men vi ställde in det. Nu vill iallafall Jessica och Fredrika åka in till stan för att kolla läget och så bara och jag är på. För dom som inte vet är det Rix Fm festival + stadsfest ikväll!


Annars då? Jo min moppe är cp cp! Kraschade in i en bom idag, så kåpan där framme är sönder. Pappa skulle fixa det.. alltså, klarar inte av moppen. Det var inte mitt fel.. moppen dog och när jag startade så funkade inte bromsen?! Livsfarligt ju. Nej nu måste jag skynda mig, bussen går om en halvtimme. Kram


   Jag & Jess ♥

Av Louise - 18 augusti 2011 22:50

Har spenderat kvällen med att prata med några underbara pojkar, nämligen pojkarna i min föredetta klass. Känns helt sjukt att skriva så. Men jo, jag har ju bytt klass osv och jag går inte i deras klass längre. Men ändå. Iallafall, pratade om att jag kommer sakna dom och så, spelade även lite habbo med dom. Himla mogna och bra pojkar de där! Haha nej men helt ärligt, dom är världens bästa. Finns nog inga bättre killar. Dom känner mig alltför väl och jag kan verkligen va mig själv med dom. Åh vad jag kommer sakna dom ♥


Iallafall, sen bestämde sig Hampus & Tobbe för att åka hit för att hälsa på mig! Så den senaste timmen har jag varit ute med dom. Pratat om sommaren och om hur det kommer bli nu. Dom ska få en ersättare i deras klass, istället för mig alltså, och dom verkar inte överlyckliga över det. Aja, underbara pojkar!


Imorgon blir det tillbaka till min nya klass! Försöka lära känna dom, intressant. Ääh.. det går säkert bra! Har mycket att göra imorgonbitti dock, så blir att gå upp tidigt. Därför ska jag förflytta mig till sängen nu. Sovgott darlings!


   Jag, Sancke, Philip, Tobias   Henke & Phille. HUR SÖTA?!   En av många håltimmar hos Jens.   Sancke och jag, saknart!!!   Henrik, jag, phille & Jens


NI ÄR OSLAGBARA!

Av Louise - 18 augusti 2011 22:46



Detta måste vara den konstigaste kommentaren jag fått.

Först beställer jag pizza från onlinepizza, sen skriver jag det på min blogg (som inte har alltför många läsare) och en timme senare får jag en kommentar från onlinepizza bloggen? Alltså va. Så jävla sjukt.  

Av Louise - 18 augusti 2011 17:41
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise - 18 augusti 2011 16:47

Tja tjena hallå! 


Första skoldagen i Brevik var helt okey, lite långtråkig och osv, men det funka. Klassen verkar rolig! Nu sitter jag hemma hos mig med Fredrika. Vi har precis beställt pizza via onlinepizza, mums!! Så jävla tjocka eller, men mat är fan livet.


Igårkväll gick vi till netto och köpte pringles, 8 muffins med vaniljkräm i (munorgasm) och en marabou. Det är slut nu. Hehe. Just det, vi köpte 6 pack halvliters color också, bara två kvar. Vadå tjocka?


Iallafall. Brevik då? Vad gjorde vi? Jo, några badade, andra tittade på (jag). Vi åt grillad korv och pastasallad och sen körde vi samarbetsövningar. En grej var att man skulle gå en hinderbana med bindel för ögonen och två personer skulle hjälpa en och se till att man inte ramlade. Det lyckades inte Linus & Anton med kan jag säga. Jag ramlade och har nu fetttt ont i mitt smalben, kommre få fetaste blåmärket. Haha. Nej nu kommer straxt pizzan, så ska gå. Puss


   Bild tagen förra veckan innan Keep it Loud!

Av Louise - 18 augusti 2011 07:05

Första skoldagen.


Även fast det inte riktigt är en skoldag, eftersom vi ska åka till Brevik och vara ute, göra samarbetsövningar osv. Men ändå. Det är första dagen vi tvingas ta oss upp såhär tidigt och gå dit. Jag är super nervös, för att träffa nya klassen, nya lärare och allt. Dessutom är jag nervös för att Fredrika ligger och sover även fast jag har spelat hög musik, skakat på hennes madrass och hoppat på henne? Ok, inte normalt.


Wish me luck :)

Av Louise - 17 augusti 2011 15:45

 

Hej på er!


Jag har nyss ätit frukost/lunch, bestående av nudlar och bacon. Mums. Nu ligger jag i soffan och plöjer GG avsnitt. Ska ta mig en dusch snart tror jag!


Igår spenderade jag dagen med Fedde, bara chillade. På kvällen åkte jag hem till Fredrika och vi gick ut och träffade Alex. Satt och snackade om allt som har hänt osv.. det var skönt.


Ikväll rullar min pette in här, hon sover här. Imorgon blir vi klasskamrater, yey!! Vi ska ju till Brevik imorgon och ska befinna oss i skolan straxt efter 8, lycka till ass. Jag sov fan till klockan 2 idag liksom! Omg. Nej men jag längtar faktiskt till imorgon, blir säkert skitbra! Puss

Av Louise - 17 augusti 2011 15:00

  Kommer ner till köket och hittar en ny FRIDA tidning... yessss!! Nu lär jag vara upptagen ett tag, bloggar senare, puss

Ovido - Quiz & Flashcards